A WEEK IN THE AMAZON JUNGLE As I stand atop the thirty-foot muddy bank перевод - A WEEK IN THE AMAZON JUNGLE As I stand atop the thirty-foot muddy bank русский как сказать

A WEEK IN THE AMAZON JUNGLE As I st

A WEEK IN THE AMAZON JUNGLE
As I stand atop the thirty-foot muddy bank of the Amazon River, I look across the tall grass towards a Bora tribal village. I am about to spend a life-changing week free from the complexity of city life. Down the narrow dirt path walks a young girl, no more than ten years old, stopping long enough to give me a look that shows innocent curiosity. Following her lead, an elderly lady leisurely walks by and greets me with a smile — her face covered in bright white powder from a recent healing ceremony.
Lifting the two large drums of water onto my shoulders, I hike towards the small wooden shelter that would be my home for the coming week. The rusty brown path radiated with intense heat, and the sweltering humidity made every touch of my clothing against the skin a reminder of how grubby I felt. The eleven-hour overnight riverboat journey, which had only ended hours earlier, had left a mark on me, both physically and emotionally. Seeing the lush, peaceful surroundings before me, the fears of not reaching our destination gradually fades from my immediate thoughts.
The wooden-slat hut rested upon stilts nearly four feet high, and provided a much-needed, although ineffective, barrier against the countless bugs and insects who would also call these tropical grounds their home.
The young family welcomed me into their home, standing together quietly, watching. Sharing no common language, I smiled and waited as Orlando stepped forward, speaking their native tongue.
Orlando, my guide, was an ex-commando who seemed to be comfortable in any unpleasant situation. With a machete always at his side, he was ready for anything, and was instrumental in escorting me well past my usual comfort zone.
Two days earlier, as I sat uncomfortably in Orlando’s pale green office, I was suddenly struck by his tough demeanour when he asked,
«For the next week, would you like me to bring my shotgun and we only eat what we hunt — maybe caimans and monkeys?»
The hut consisted of three open areas — a main room that was large enough for several hammocks and an eating table, a smaller room for a teenage girl with her daughters, and a walkway that connected to a cooking area that buzzed with activity. The roof was covered with tied palm leaves, allowing small hints of skylight (or rain) to stream down upon me. The large window gave my room a very airy feel, full of every imaginable irritating flying insect.
The air was fresh with the smell of wet grass after the daily thunder and downpour. A pair of blue iridescent Morpho butterflies chased each other past my window into the field. With more than ten feet of rainfall a year, the lush surroundings come as no surprise.
My hammock attached to a sturdy beam, I fell into the handmade webbing and searched for some essence of relaxation. Unfortunately, the salty sweat beading down my face and the constant swarm of tiny flesh-seeking flies negated any of the relaxation that a hammock in the shade might have offered.
0/5000
Источник: -
Цель: -
Результаты (русский) 1: [копия]
Скопировано!
A WEEK IN THE AMAZON JUNGLE As I stand atop the thirty-foot muddy bank of the Amazon River, I look across the tall grass towards a Bora tribal village. I am about to spend a life-changing week free from the complexity of city life. Down the narrow dirt path walks a young girl, no more than ten years old, stopping long enough to give me a look that shows innocent curiosity. Following her lead, an elderly lady leisurely walks by and greets me with a smile — her face covered in bright white powder from a recent healing ceremony. Lifting the two large drums of water onto my shoulders, I hike towards the small wooden shelter that would be my home for the coming week. The rusty brown path radiated with intense heat, and the sweltering humidity made every touch of my clothing against the skin a reminder of how grubby I felt. The eleven-hour overnight riverboat journey, which had only ended hours earlier, had left a mark on me, both physically and emotionally. Seeing the lush, peaceful surroundings before me, the fears of not reaching our destination gradually fades from my immediate thoughts. The wooden-slat hut rested upon stilts nearly four feet high, and provided a much-needed, although ineffective, barrier against the countless bugs and insects who would also call these tropical grounds their home. The young family welcomed me into their home, standing together quietly, watching. Sharing no common language, I smiled and waited as Orlando stepped forward, speaking their native tongue. Orlando, my guide, was an ex-commando who seemed to be comfortable in any unpleasant situation. With a machete always at his side, he was ready for anything, and was instrumental in escorting me well past my usual comfort zone. Two days earlier, as I sat uncomfortably in Orlando’s pale green office, I was suddenly struck by his tough demeanour when he asked, «For the next week, would you like me to bring my shotgun and we only eat what we hunt — maybe caimans and monkeys?» The hut consisted of three open areas — a main room that was large enough for several hammocks and an eating table, a smaller room for a teenage girl with her daughters, and a walkway that connected to a cooking area that buzzed with activity. The roof was covered with tied palm leaves, allowing small hints of skylight (or rain) to stream down upon me. The large window gave my room a very airy feel, full of every imaginable irritating flying insect. The air was fresh with the smell of wet grass after the daily thunder and downpour. A pair of blue iridescent Morpho butterflies chased each other past my window into the field. With more than ten feet of rainfall a year, the lush surroundings come as no surprise. My hammock attached to a sturdy beam, I fell into the handmade webbing and searched for some essence of relaxation. Unfortunately, the salty sweat beading down my face and the constant swarm of tiny flesh-seeking flies negated any of the relaxation that a hammock in the shade might have offered.
переводится, пожалуйста, подождите..
Результаты (русский) 3:[копия]
Скопировано!
за неделю в джунглях амазонкия стою на тридцать футов грязной берега реки амазонка, смотрю через заросли в направлении бора племенных деревни.я собираюсь провести жизнь меняется неделю без сложности жизни города.вниз по узким грязь путь прогулки молодая девушка, не более десяти лет, не достаточно долго, чтобы дать мне взглянуть, что показывает, ни в чем не повинных любопытство.после ее возглавить, пожилая женщина неторопливой прогулки и встречает меня с улыбкой - ее лицо в ярко - белый порошок из недавней церемонии исцеления.отмена двух больших барабанов воды на плечах, я поход на деревянный приют, который будет моим домом на ближайшие недели."ржавая браун путь распространялась с сильной жары, влажности и знойное каждые прикосновение моей одежды от кожи, напоминание о том, как грязные я чувствовал.одиннадцать часов в одночасье речное путешествие, в котором не только закончилась несколько часов назад, оставил след на меня, и физически и эмоционально.увидев пышной, мирное окружение до меня, опасения не достижению нашей цели, постепенно исчезает из моей немедленной мысли.деревянные планки хат, возлагается на сваях, почти четырех футов, и столь необходимое, хотя и неэффективными, барьер против бесчисленных ошибок и насекомых, которые также называют эти тропические основания их домой.молодая семья приветствует меня в свой дом, стоящих вместе спокойно смотреть.обмен нет общего языка, я улыбнулся и ждали, как орландо шагнул вперед, выступая на родном языке.орландо, мой проводник, был бывший десантник, который, как представляется, комфортно в любой неприятные ситуации.с мачете, всегда на его стороне, он был готов на все, что угодно, и сыграла важную роль в сопровождении меня давно мой обычный зоны комфорта.двумя днями ранее, как я сидел совсем в орландо - легкий зеленый офис, я вдруг поразили его жесткой манере, когда он спросил,« на следующей неделе, ты хочешь вернуть мой дробовик и едим только то, что мы хант - возможно, caimans и обезьян?"домик состоит из трех открытых площадок - главный зал, что достаточно для нескольких гамаки и есть таблица, небольшая комната для девочки - подростка с дочерьми, и дорожки, с кухни, которые ходили с деятельностью.крыша покрыта связывали листья пальмы, позволяя небольшие намеки на просвет (или дождя) для потока вниз на меня.большое окно в моей комнате очень просторные номера, то дал, полный всех мыслимых и немыслимых раздражает летающих насекомых.воздух был свежий с запахом мокрой траве после ежедневных гром и ливень.пара голубых переливчатый морфо бабочек гонялись друг друга за моим окном в поле.с более чем 3 метра осадков в год, пышной окрестности удивлять.в своем гамаке придает крепкий света, я упала на самодельные ремня и искали некоторые сущность релаксации.к сожалению, соленый пот бисерный на мое лицо и постоянной рой маленьких плоть, стремящихся летит отрицает любые послабления, гамак в тени, возможно, предложили.
переводится, пожалуйста, подождите..
 
Другие языки
Поддержка инструмент перевода: Клингонский (pIqaD), Определить язык, азербайджанский, албанский, амхарский, английский, арабский, армянский, африкаанс, баскский, белорусский, бенгальский, бирманский, болгарский, боснийский, валлийский, венгерский, вьетнамский, гавайский, галисийский, греческий, грузинский, гуджарати, датский, зулу, иврит, игбо, идиш, индонезийский, ирландский, исландский, испанский, итальянский, йоруба, казахский, каннада, каталанский, киргизский, китайский, китайский традиционный, корейский, корсиканский, креольский (Гаити), курманджи, кхмерский, кхоса, лаосский, латинский, латышский, литовский, люксембургский, македонский, малагасийский, малайский, малаялам, мальтийский, маори, маратхи, монгольский, немецкий, непальский, нидерландский, норвежский, ория, панджаби, персидский, польский, португальский, пушту, руанда, румынский, русский, самоанский, себуанский, сербский, сесото, сингальский, синдхи, словацкий, словенский, сомалийский, суахили, суданский, таджикский, тайский, тамильский, татарский, телугу, турецкий, туркменский, узбекский, уйгурский, украинский, урду, филиппинский, финский, французский, фризский, хауса, хинди, хмонг, хорватский, чева, чешский, шведский, шона, шотландский (гэльский), эсперанто, эстонский, яванский, японский, Язык перевода.

Copyright ©2024 I Love Translation. All reserved.

E-mail: